Nieuwe Schleich.

Klik op de pagina "Schleich 2021" om de nieuwe 2021 modellen te zien. Bij Schleich-dieren.nl zorgen we ervoor dat we de nieuwste Schleich figuren gelijk in huis hebben. We willen graag dat jij ze op tijd in huis hebt! We versturen jouw bestelling daarom binnen 24 uur. 

Zie hier de nieuwste Schleich figuren.

Elk jaar brengt Schleich weer nieuwe figuren uit. Er komen in alle categorieën exemplaren bij. In de horse club, de wild life, de farm life en de dinosaurussen. Afgelopen jaar zijn er wel 10 nieuwe paarden bijgekomen, 9 nieuwe wilde dieren en 4 verschillende dinosaurussen en nog een aantal bayala sets. We zijn hier natuurlijk erg blij mee en houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Door de constante kwaliteit en de creativiteit van Schleich zijn de nieuwe Schleich figuren elk jaar weer uniek en beter dan het jaar ervoor. Heb je bijvoorbeeld al de nieuwe Schotse hooglander gezien? Echt een kunstwerk vinden wij! Of de indrukwekkende zeekoe?

Wil je een nieuw Schleich figuur reserveren of heb je hier een vraag over? Neem dan contact met ons op: info@schleich-dieren.nl

© 2021 schleich-dieren.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel