Sorteer op
per pagina
 • Stokstaartjes hangout Schleich 42530
  Stokstaartjes hangout Schleich 42530

  3 stokstaartjes
  duizendpoot
  hangmat, glijbaan en wip
  rots en boomstronken
  voedsel
  schuilbolformaat doos: 19 x 8.2 x 15 centimeter
  ∙ De nieuwe stokstaartheuvel van Schleich Wild Life is het huis van drie schattige, avontuurlijke…

  € 24,95
 • Avonturenstation Wild life Schleich 42507
  Avonturenstation Wild life Schleich 42507

  Deze set bevat 5 dieren en ranger Steve!

  Inhoud
  1x ranger, 1x gorillababy, 1x zwarte panter, 1x krokodil, 2x babyschildpad, 1x avonturenstation, 1x hangbrug met valfunctie, 1x vloerpaneel met kuil en glijbaan, 1x kraan met haak,…

  € 69,50
 • Mandril - Schleich 14856
  Mandril - Schleich 14856

  Mandril - Schleich 14856

  € 8,95
 • Keizerschorpioen - Schleich 14857
  Keizerschorpioen - Schleich 14857

  Keizerschorpioen - Schleich 14857

  € 6,95
Sorteer op
per pagina

Schleich wilde dieren.

Op deze pagina vind je een grote variëteit aan verschillende wilde dieren van Schleich. De kunststof speeldieren zijn van stevig plastic gemaakt. Hierdoor gaan de dieren heel erg lang mee en slijten bijna niet. De meeste dieren zijn tussen de 5 en 15 centimeter lang, bij elk dier staat in de productbeschrijving de exacte afmeting. Schleich is wereldwijd bekend en maakt al 85 jaar prachtige speelgoed figuren. De Schleich dieren worden in Duitsland ontworpen. De productie vindt deels in Duitsland plaats maar voor het grootste deel in Azië. Er zit een klein verschil in het kleuren gebruik per fabriek, hierdoor zit er een klein verschil in de figuren per productieland. Echter is dit verschil bijna niet te zien, alleen de kenner zal dit herkennen. Als je hier meer informatie over wilt kun je altijd een mail sturen.

Koop hier de wilde dieren van Schleich

De speelgoeddieren zijn niet weg te denken uit de speelgoed winkels. Vanwege de mooie vormgeving en afwerking zijn de Schleich dieren bij verzamelaars ook erg gewild. Er hier zijn een aantal Afrikaanse dieren te vinden, zoals de giraffe, de luipaard, de olifant en de Schleich leeuw. Ook zijn er wilde dieren uit Azië, waaronder de Indische neushoorn en natuurlijk de tijger. Elk dier is uniek en prachtig ontworpen door Schleich. Zo bevat de wilde dieren collectie ook enkele vogels, een aantal reptielen en een paar insecten. Kinderen kunnen zo kennis maken met alle verschillende soorten dieren die er in het dierenrijk voorkomen. De figuren zijn in veel verschillende manieren inzetbaar op het gebied van spelendleren. Zo kunnen ze naast het leren over de verschillende soorten ook leren waar de dieren vandaan komen en welke dieren bij elkaar horen.

Schleich Wild Life.

Kinderen kunnen uren spelen met deze speelgoed dieren en hun fantasie de vrije loop laten. Zullen de leeuwen op jacht gaan naar de zebra's? Of zijn deze Schleich dieren allemaal bevriend met elkaar? Alles is mogelijk met dit mooie speelgoed!
Voor wilde dieren van de merken Papo, CollectA, Safari Ltd. kijk eens op www.diermodel.nl

schleich logo

© 2021 - 2022 schleich-dieren.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel